fbpx Skip to content

6 motive să alegi apartamentele noi din Tg Mureș

6 motive să alegi apartamentele noi din Tg Mureș

Consulți oferta de garsoniere noi în Tg Mureș? Sau poate ești interesat mai degrabă de oferta de apartamente noi de vânzare în Târgu Mureș. Oricum ar fi, sigur ai ajuns să analizezi ofertele diferiților dezvoltatori imobiliari. Însă cum să faci alegerea corectă, când opțiunile sunt atât de numeroase? O investiție imobiliară este un eveniment important din viața oricăruia dintre noi. Pentru că se poate întâmpla adesea să fie doar o dată sau de câteva ori în viață, iar alegerile pe care le facem ajung să ne influențeze apoi stilul de viață, cantitatea și calitatea timpului liber, confortul și chiar sănătatea noastră. Ca să nu mai punem la socoteală că e o investiție mare pentru care adesea e nevoie să facem sacrificii. Așadar, e firesc să fie o decizie greu de luat, pentru care investim mult timp în informare, documentare, analize și tot felul de comparații. Ca să fie un pas mai ușor de făcut, am decis să vă prezentăm 6 motive pentru care merită să faceți pasul spre un apartament nou.

1 – Profesionalism, seriozitate, calitate bună, la prețul corect

Cum e o investiție pe termen lung, e firesc să cauți calitatea înainte de orice. Bineînțeles, peisajul ofertelor de garsoniere de vânzare în Tg Mureș sau a ofertelor de apartamente de vânzare în Tg Mureș este cât se poate de divers. Pentru că vorbim nu doar de imobile cu apartamente noi, ci și de imobile mai vechi unde adesea e nevoie de refinisarea totală. Iată câteva lucruri pe care ar fi bine să le cauți:
  • geamuri termopane cu tâmplărie de lemn stratificat, care nu doar arată excelent, ci ating și cele mai înalte standarde în materie de proprietăți izolatoare termice și fonice.
  • încălzirea în pardoseală, ca să simți cu adevărat confortul de acasă
  • finisări de înaltă calitate și la interioarele comune ale imobilelor
  • o oarecare flexibilitate la compartimentare – adică să ai opțiunea de a alege pentru bucătărie închisă sau spațiu comun cu zona de living.
Ține cont, că toate cele de mai sus sunt dotări standard la Green Resindece.

2 – Locația liniștită (aproape perfectă) și dimensiunea apartamentelor

Se spune că în imobiliare sunt 3 secrete: locația, locația și locația. Ei bine, Green Residence este amplasat în cartierul Tudor, cu cea mai efervescentă dezvoltare, pe str. Livezeni, aproape de toate facilitățile urbane (supermarket-uri, școli, transport în comun, facilități medicale, restaurante etc.). Dar, în același timp, e aproape și de unul din plămânii verzi ai orașului – pădurea. Cu alte cuvinte, oferta Green Residence e realmente green. Dacă vrei să ai o conexiune bună la comunitate, la viața urbană, dar și o priveliște verde, o locație liniștită, cu aer curat, atunci Green Residence cu siguranță va fi în topul variantelor de apartamente în blocuri noi în Tg Mureș pe care le vei avea în vedere.

3 – Mărimea apartamentului și prețul acestuia

Sigur că locația și calitatea nu sunt singurii factori, iar de multe ori nevoia de a investi într-o nouă locuință vine de la nevoia de mai mult spațiu. Așadar, mărimea contează. Însă și din acest punct de vedere Green Residence se remarcă în peisajul ofertelor din Tg Mureș de apartamente noi de vânzare. Iată câteva repere de suprafețe și prețuri aferente.
  • Apartamentele cu 1 cameră au suprafețe începând de la 44,4 mp, la un cost de 56200 euro (fără TVA).
  • Apartamentele cu 2 camere au suprafețe începând de la 74,5 mp, la un cost de 86100 euro (fără TVA).
  • Apartamentele cu 3 camere au suprafețe începând de la 66,7 mp, la un cost de 86100 euro (fără TVA).

4 – Prezentarea imobilelor

Te-ai săturat să „vezi” oferte de garsoniere, apartamente cu 2 camere sau apartamente cu 3 camere noi de vânzare în Tg Mureș doar în pliante, reprezentări 3D sau fotografii și să cumperi niște promisiuni fără să le poți vedea fizic? La Green Residence ai ocazia foarte rar întâlnită să vezi blocurile gata construite, livrate, cu apartamente deja locuite, precum și șantierul blocurilor în curs de construcție sau amplasamentul viitoarelor dezvoltări. Iar noi suntem aici să-ți arătăm concret că promisiunile au acoperire reală, palpabilă și pe teren, la fața locului.

5 – Noua ta locuință va face parte dintr-un complex rezidențial nou

Cu alte cuvinte, te vei muta într-un apartament nou, dintr-un bloc nou, aflat într-un cartier nou. Așadar nu doar viitoarea ta locuință va fi nouă, ci noi vor fi și instalațiile aferente întregului imobil, noi vor fi și finisajele scării blocului, noi vor fi și spațiile comune dintre blocuri – străzi, alei, spații verzi, zone de joacă pentru copii etc. Cu alte cuvinte, totul va fi nou, iar asta înseamnă confort neîntrerupt mult timp de acum înainte.

6 – Vei locui într-o zonă liniștită

De multe ori, după o zi agitată la muncă, singurele lucruri de care ai nevoie sunt relaxarea și liniștea. Pe care, firesc, le căutăm acasă. Dar în mijlocul agitației orașului, s-ar putea să fie dificil să le găsim. În Green Residence, aproape de pădure, în mijlocul unei zone verzi liniștea e implicită, iar starea de bine e mult mai ușor de regăsit. Cu siguranță vei ajunge să apreciezi și tu aceste „daruri”. Atunci când consulți oferta de apartamente noi din Mureș, asta cu siguranță va conta.

Epilog

Știm, e greu să faci ordine în ele, să identifici corect toate avantajele și dezavantajele ofertelor imobiliare din Tg Mureș. E un proces anevoios, care necesită răbdare, documentare și perseverență. Însă sperăm că informațiile de mai sus vă vor ajuta să luați decizia corectă. Oricum ar fi, noi suntem aici și putem să vă răspundem întrebărilor, dacă le aveți.

Mai multe articole