Skip to content

Dezvoltator

DATE DESPRE DEZVOLTATOR

Fomco Imobiliare este o divizie a Fomco Group, pornită timid prin dezvoltarea unui singur bloc de locuințe cu patru etaje din anul 2016.
Între timp, pe măsură ce anii au trecut, planurile de dezvoltare au devenit tot mai ambițioase, investițiile au crescut, proiectele au devenit mai complexe, iar familia celor care dețin acum un apartament dezvoltat de grup a devenit tot mai numeroasă.
Pornit cu un avânt îndrăzneț, Green Residence, dezvoltat de Fomco Imobiliare, este al doilea proiect imobiliar, după succesul înregistrat cu Parângului Residence .
Astfel, cu pași mici, dar siguri, se conturează și capătă consistență noul brand născut în Mureș, Fomco Imobiliare, cupola sub care grupul a ales să activeze pe piața imobiliară.
Proiectul Green Residence însumează peste 1100 de apartamente construite într-o zonă „vedetă” a orașului, la ieșirea spre Livezeni, foarte aproape atât de infrastructura edilitară, cât și de pădure.
O idee de succes, preluată de la proiectele anterioare, este predarea apartamentelor semifinisate. Dezvoltatorul spune că inițiativa a prins extrem de bine la cumpărători, pentru că fiecare dorește să facă finisările finale, după gusturile și preferințele proprii. Cum nu poți veni cu un standard în acest punct final, fiecare client a primit această libertate de a alege.
După succesul „Parângului Smart Residence”, al doilea proiect marca Green Residence este unul dintre cele de mare anvergură ale companiei FOMCO IMOBILIARE. Obiectivul acestuia este dezvoltarea a 15 imobile, cu apartamente de 1, 2 și 3 camere, cu parcări exterioare și subterane.

Câteva cuvinte despre proiectant Green Residence

Societatea At Studio este un companie de proiectare care are ca obiect satisfacerea cerințelor beneficiarului, cristalizarea ideilor și dorințelor acestuia prin condeiul specialistului. În membrii echipei noastre veți întâlni nu doar un simplu “proiectant”, ci un adevarat “maimarbasa” al proiectelor. Societatea, atât prin echipa proprie, cât și printr-o colaborare fructuoasă cu nenumărați specialiști în domeniu, are acumulată o experiență vastă în ceea ce privește elaborarea documentațiilor tehnice pentru toate fazele de proiectare, atât cele pe fonduri private, guvernamentale sau locale, cât și cele care decurg din atragerea fondurilor europene, pentru toate fazele de proiectare.

DATE DESPRE CONSTRUCTOR

În spatele brandului Fomco Imobilare este o experiență de 15 ani Deși poate părea fulminantă și inexplicabilă evoluția noului dezvoltator, secretul din spatele acestui brand este de fapt o afacere cu capital local, dezvoltată continuu începând cu anul 2002. Fomco Imobiliare este o nouă linie de business din cadrul Fomco Group, care activează în prezent în domeniile automotive ca one stop shop pentru vehicule mari, producție de mobilier și producție de energie electrică fotovoltaică. Proprietarul și managerul general al grupului, Bernát Nyulas, spune că intrarea pe piața imobiliară este doar un alt pas dintr-un mai lung șir de decizii ambițioase pe care le-a luat de-a lungul celor 15 ani: „Ne-am extins către piața imobiliară pentru că am văzut un potențial mare pe care am dorit să-l exploatăm. Clienții târgumureșni caută tot mai mult locuințe moderne bine construite, iar nouă ne plac foarte mult în business două lucruri: unu – să nu ne plafonăm, ci mereu să facem lucruri curajoase și doi – să ne dezvoltăm continuu, bazându-ne pe calitatea produselor și serviciilor pe care le oferim”.

Echipa noastra

Fomco Imboiliare ca si dezvoltator, si proiectul Green Residence, prin întregul concept, le propune viitorilor locatari să trăiască starea lor de bine.

 

Satisfacția clienților este un aspect crucial pentru noi și de aceea suntem deschiși oricărui tip de feedback, pentru a ne asigura că oferim ceea ce am promis.

Echipa noastră vă stă la dispozitie !

DATE DESPRE PROIECT

Trăiește o stare de bine, în oricare din cele

700 de apartamente

Ne-am propus să îți oferim o altă
perspectivă asupra timpului petrecut în apartament. Un scenariu în care dimensiunea viitoarei tale locuințe, poziționarea ansamblului rezidențial și conexiunea cu oameni similari ție îți vor
alimenta sentimentul de confort.

Însă ne-am concentrat, în special, să îți aducem în vecinătate natura, verdele, bucuria unei priveliști liniștitoare, pe care să o admiri de la tine din balcon. Un exercițiu de imaginație despre cum ar trebui să trăiești fiecare dimineață și despre cum ar trebui să-ți închei fiecare zi: acasă la tine, în mediul urban, conectat cu natura, aproape de ersoanele dragi.

Ansamblul rezidențial GREEN RESIDENCE în cifre:

Amplasare:

cartierul Tudor, Târgu Mureș ieșirea spre Livezeni

Total imobile din proiect:

15 imobile cu componența D+P+6 / 7 E, respectiv P+10 E

Total imobile finalizate:

2 imobile P+10E

Total număr apartamente aproximativ:

1100 apartamente de 1, 2, 3 camere, cu parcări exterioare și subterane

Total arie desfășurată de teren:

60.180 mp

Perioada de dezvoltare:

următorii 6 - 7 ani

Dezvoltator: Sc Fomco Imobiliare Srl

Antreprenor general: Sc Fomco Imobiliare Srl

Project management: Sc Fomco Imobiliare Srl

Proiectant General: AT Studio Srl

Proiectant Arhitectura : AT Studio Srl

Proiectant Rezistenta : Sc Multinvest Srl