fbpx Skip to content

Dezvoltator

DATE DESPRE DEZVOLTATOR

Fomco Imobiliare este o divizie a Fomco Group. Aceasta a pornit timid, prin dezvoltarea unui singur bloc de locuințe cu patru etaje, în anul 2016.
Pe măsură ce anii au trecut, planurile de dezvoltare au devenit tot mai ambițioase, investițiile au crescut, proiectele au devenit tot mai complexe, iar familia celor care dețin acum un apartament dezvoltat de grup a devenit tot mai numeroasă.
Green Residence, dezvoltat de Fomco Imobiliare, a pornit cu un avânt îndrăzneț și este al doilea proiect imobiliar, după succesul proiectului Parângului Residence.

Astfel, cu pași mici, dar siguri, noul brand născut în Mureș și cupola sub care grupul a ales să activeze pe piața imobiliară, Fomco Imobiliare, capătă contur tot mai clar și consistență.

Proiectul Green Residence însumează peste 1100 de apartamente construite într-o zonă „vedetă” a orașului, la ieșirea spre Livezeni, foarte aproape atât de infrastructura edilitară, cât și de pădure.
O idee de succes, preluată de la proiectele anterioare, este predarea apartamentelor semifinisate. Dezvoltatorul spune că inițiativa a prins extrem de bine la cumpărători, pentru că fiecare dorește să facă finisările finale, după gusturile și preferințele proprii. Întrucât nu se poate aplica un standard în acest punct final, fiecare client a primit această libertate de a alege.
După succesul „Parângului Smart Residence”, al doilea proiect marca Green Residence este unul dintre cele de mare anvergură ale companiei Fomco Imobiliare. Obiectivul acestuia este dezvoltarea a 15 imobile, cu apartamente de 1, 2 și 3 camere, cu parcări exterioare și subterane.

Dezvoltator
AT Studio

Câteva cuvinte despre proiectantul Green Residence

Societatea At Studio este o companie de proiectare care are ca obiectiv satisfacerea cerințelor beneficiarului, cristalizarea ideilor și dorințelor acestuia prin condeiul specialistului. Membrii echipei nu sunt simpli “proiectanți”, ci adevărați “maimarbașa” ai proiectelor. De-a lungul timpului, Societatea a acumulat o vastă experiență în privința elaborării documentației tehnice pentru toate fazele de proiectare. Aceasta se datorează atât propriei echipe, cât și colaborării fructuoase cu nenumărați specialiști în domeniu. Societatea At Studio se ocupă cu succes de proiecte pe fonduri private, guvernamentale sau locale, precum și cele care decurg din atragerea fondurilor europene, în toate fazele de proiectare.

DATE DESPRE CONSTRUCTOR

Brandul Fomco Imobilare se bucură de o experiență de 15 ani. Evoluția noului dezvoltator poate părea fulminantă și inexplicabilă, însă secretul din spatele acestui brand este, de fapt, o afacere cu capital local, dezvoltată continuu încă din anul 2002. Fomco Imobiliare este o nouă linie de business în cadrul Fomco Group. În prezent, grupul activează într-o serie de domenii: „one stop shop” pentru vehicule mari, producție de mobilier și producție de energie electrică fotovoltaică. Proprietarul și managerul general al grupului, Bernát Nyulas, spune că intrarea pe piața imobiliară este doar un nou pas dintr-un mai lung șir de decizii ambițioase pe care le-a luat de-a lungul celor 15 ani: „Ne-am extins către piața imobiliară pentru că am văzut un potențial mare pe care am dorit să-l valorificăm. Clienții târgumureșni caută tot mai mult locuințe moderne bine construite, iar nouă ne plac foarte mult în business două lucruri: unu – să nu ne plafonăm, ci mereu să facem lucruri curajoase și doi – să ne dezvoltăm continuu, bazându-ne pe calitatea produselor și serviciilor pe care le oferim”.

dezvoltator
Dezvoltator

Echipa noastră

Fomco Imboiliare, ca dezvoltator, și proiectul Green Residence, prin întregul concept, le propune viitorilor locatari să trăiască starea lor de bine.

 

Satisfacția clienților este un aspect crucial pentru noi și de aceea suntem deschiși oricărui tip de feedback, pentru a ne asigura că oferim ceea ce am promis.

Echipa noastră vă stă la dispoziție !

DATE DESPRE PROIECT

Trăiește o stare de bine, în oricare dintre cele

700 de apartamente

Ne-am propus să îți oferim o nouă
perspectivă asupra timpului petrecut în apartament. Un scenariu în care dimensiunea viitoarei tale locuințe, poziționarea ansamblului rezidențial și conexiunea cu oameni similari ție îți vor
alimenta senzația de confort.

Ne-am concentrat, în special, să îți aducem în vecinătate natura, verdele, bucuria unei priveliști liniștitoare, pe care să o admiri de la tine din balcon. Un exercițiu de imaginație despre cum ar trebui să trăiești fiecare dimineață și despre cum ar trebui să-ți închei fiecare zi: acasă la tine, în mediul urban, conectat cu natura, aproape de persoanele dragi.

Ansamblul rezidențial GREEN RESIDENCE, în cifre:

Amplasare:

cartierul Tudor, Târgu Mureș,
ieșirea spre Livezeni

Total imobile din proiect:

15 imobile cu componența D+P+6 / 7 E, respectiv P+10 E

Total imobile finalizate:

2 imobile P+10E

Total număr apartamente aproximativ:

1100 apartamente de 1, 2, 3 camere, cu parcări exterioare și subterane

Total arie desfășurată de teren:

60.180 mp

Perioada de dezvoltare:

următorii 6 - 7 ani

Dezvoltator: SC Fomco Imobiliare SRL

Antreprenor general: SC Fomco Imobiliare SRL

Project management: SC Fomco Imobiliare SRL

Proiectant General: AT Studio SRL

Proiectant Arhitectură: AT Studio SRL

Proiectant Rezistență: SC Multinvest SRL