fbpx Skip to content

Termen de livrare estimativ septembrie 2020

Bine ați venit la Green Residence BLOC III! După succesul Parângului Residence, al doilea proiect marca Ideal Home vă propune un complex de 2 blocuri (în regim P+9 și P+10) care însumează un total de 150 de apartamente.

În cifre, Green Residence este construit pe un teren de 6.918 mp și are o suprafață totală desfășurată de 13.500 mp.

Contăm din nou pe calitatea excelentă a materialelor, suprafețele generoase și amplasarea într-una din cele mai râvnite zone rezidențiale din zona de expansiune a orașului, la ieșire spre Livezeni. Infrastructura include locurile de parcare amenajate, cu o rezervă de parcări suplimentare. Plusăm cu spații verzi amenajate, parc de joacă pentru copii și alei de acces. Imobilele sunt la câteva minute de mers pe jos de supermarket-uri, școli, grădinițe, un complex sportiv, stații de autobuz, dar și de una din cele mai apreciate zone verzi împădurite ale orașului. Totul, cu acces direct din drumul principal, printr-un drum de legătură amenajat.

Green Residence vă propune îmbinarea perfectă dintre caracterul practic al locuirii în zona urbană și vecinătatea pădurii, cu liniște, peisaj verde și calitate excelentă a aerului.

Termen finalizare: 31 Decembrie 2020

PROIECTE FINALIZATE CU SUCCES

Parângului Smart Residence

Adresa: str. Parângului nr. 56/A, Târgu Mureș

 

Număr imobil: 1 imobil, P+4
Număr apartamente: 25 apartamente
Număr parcări: 34 parcări exterioare amenajate
Suprafața desfășurată imobil: 2.000 mp

Parângului Smart Residence

Green Residence Imobil D, E, M, N, K și L

Adresa: str. Livezeni nr. 34/D și 34/E, Târgu Mureș

 

Număr imobil: 6 imobile, P + 10
Număr apartamente: 274 apartamente
Număr parcări: 274 parcări exterioare
Suprafața desfășurată imobile: 7869 + 8472 = 16.341 mp

GREEN RESIDENCE BLOC D, E, M, N, K ȘI L

Despre FOMCO IMOBILIARE

Fomco Imobiliare s-a alăturat grupului de firme Fomco în anul 2016. Primul proiect imobiliar din acel an a fost „Parângului Smart Residence”, din zona Dâmbu Pietros, Târgu Mureș. După succesul „Parângului Smart Residence”, al doilea proiect marca Green Residence este unul dintre cele de mare anvergură ale companiei FOMCO IMOBILIARE. Obiectivul acestuia este dezvoltarea a 15 imobile, cu apartamente de 1, 2 și 3 camere, cu parcări exterioare și subterane