fbpx Skip to content

FOMCO IMOBILIARE parte a FOMCO GROUP

Fomco Imobiliare este un brand târgumureșean, parte a grupului de firme Fomco, dezvoltat în 18 ani de activitate. Fomco Group are o prezență importantă în mediul de afaceri mureșean și național. Fondată în 2002, ca o afacere de familie, ascensiunea companiei s-a reflectat și în creșterea numerică a angajaților, de la 3 persoane, în primul an de activitate, la peste 120, în prezent.
Orientarea companiei a fost, de fiecare dată, centrată pe client și pe menținerea unui grad ridicat de satisfacție. Care e secretul evoluției frumoase din acești 15 ani? Poate că sună banal, însă acesta este chiar echipa noastră de oameni ambițioși. Ei s-au dezvoltat personal odată cu grupul, reușind astfel să furnizeze servicii profesionale, cerute de piață. Avem toate motivele să considerăm că povestea noastră de succes din ultimii 15 ani va continua și pe viitor.
Totodată, Fomco Group și-a propus să fie un factor determinant în comunitate, în economia și dinamica orașului Tîrgu Mureș. Am reușit să ne diversificăm aria de activitate în tot mai multe domenii: industria auto, imobiliare, producția de mobilă și prelucrarea lemnului, energie regenerabilă.
În continuare, misiunea companiei este de a răspunde cu succes nevoilor unei comunități care apreciază prezența și implicarea brandului. Cu un ochi atent la comunitatea în care a crescut, către care a returnat și continuă să returneze din bunăstarea acumulată, Fomco a crescut și și-a diversificat aria de interes și domeniile în care activează.

FOMCO IMOBILIARE

Ca urmare a succesului înregistrat cu primele două proiecte, dezvoltatorul a luat decizia de a extinde proiectul Green Residence. Green Residence Zona Tudor este un complex construit la ieșirea din Tîrgu Mureș, dinspre Livezeni. Aceasta este una dintre cele mai căutate zone rezidențiale, datorită combinației perfecte dintre caracterul practic al locuirii în zona urbană și vecinătatea pădurii, cu liniște, mult spațiu verde și o calitate excelentă a aerului. Este un proiect ambițios, de peste 1100 de apartamente. Proiectul propune apartamente foarte spațioase și luminoase, cu o compartimentare occidentală, nemaivorbind de terase imense. În strategia de vânzări, avem grijă de nevoile și posibilitățile fiecărui potențial client și oferim pachete flexibile de finanțare, precum și posibilitatea de a negocia direct cu noi, în situații mai speciale. Știm că, în prezent, pentru multe persoane este foarte greu să poată achiziționa o locuință, așa că dorim să venim în sprijinul târgumureșenilor în acest sens. Dorim să fim nu doar un dezvoltator în plus pe piața mureșeană, cu condiții fixe și rigide, ci să devenim un partener de încredere, care analizează fiecare posibilitate și găsește împreună cu clienții pachetul optim pentru fiecare caz în parte. Zona este ideală pentru mai multe tipuri de potențiali clienți, datorită amplasării sale în apropierea unor obiective de interes general.

ECHIPA FOMCO IMOBILIARE

Fomco Imobiliare, ca dezvoltator, și proiectul Green Residence, prin întregul concept, le propune viitorilor locatari să trăiască starea lor de bine.
Satisfacția clienților este un aspect crucial pentru noi și de aceea suntem deschiși oricărui tip de feedback, pentru a ne asigura că oferim ceea ce am promis.
Echipa noastră vă stă la dispoziție!

Nyulas Bernát

Fondator Fomco Group

Nyulas Judit

Fondator Fomco Group

Székely Szidónia

Director Executiv

Ugran Cristina

Economist
Despre noi

Fomco Imobiliare este o divizie a Fomco Group. A pornit timid, prin dezvoltarea unui singur bloc de locuințe cu patru etaje, în anul 2016. Pe măsură ce anii au trecut, planurile de dezvoltare au devenit tot mai ambițioase, investițiile au crescut, proiectele au devenit tot mai complexe, iar familia celor care dețin acum un apartament dezvoltat de grup a devenit tot mai numeroasă.