fbpx Skip to content

Care sunt avantajele achiziției unui apartament nou în Tîrgu Mureș

Care sunt avantajele achiziției unui apartament nou în Tîrgu Mureș

Ultimii ani au văzut o creștere a construcțiilor de complexuri rezidențiale cu blocuri noi pe piața imobiliară din Tîrgu Mureș. Există reticențe cu privire la calitatea acestor construcții, dar și foarte mulți oameni care preferă aceste construcții noi. Blocurile noi sunt construcții de apartamente în care nu s-a mai locuit vreodată, uneori chiar apartamente achiziționate încă din faza de construcție.

Dacă ești în căutarea unui apartament nou, iată câteva avantaje pe care le oferă blocurile cu apartamente noi:

  1. Achiziția în faza de construcție, îți dă posibilitatea de a opta pentru anumite finisaje, altele decât cele propuse de dezvoltator – vei putea alege culoarea pereților, gresia sau faianța din baie sau bucătărie.
  1. Apartamentele noi au design modern, fie că sunt cu bucătării open-space, dressing-uri spațioase, camere mari unde este maximizat spațiul, etc. În unele complexuri vei găsi apartamente duplex (pe două etaje) sau apartamente de tip penthouse. Aceste tipuri de apartamente par să fie la mare căutare în acest moment.
  1. Un alt avantaj este și faptul că nu va trebui să repari sau să refaci nimic în apartament, după ce te muți. Toate instalațiile vor fi noi, pereții vor fi proaspăt zugrăviți. Ai garanția că în următorii câțiva ani, cel puțin, nu va trebui să renovezi apartamentul.
  1. Spre deosebire de achiziția unui apartament vechi, atunci când cumperi un apartament nou, ai garanția finisajelor, scrisă în contract.
  1. Când optezi pentru un apartament nou, ai garanția că blocul va rezista o perioadă bună de timp, spre deosebire de blocurile vechi, unde mereu se strică câte ceva – țevi, zugrăvit în scara blocului, alte reparații, etc.
  1. Blocurile noi sunt construite cu materiale noi, sunt izolate termic mai bine, astfel că vei economisi și la facturile de întreținere.
  1. De regulă, blocurile noi, vor fi echipate cu cele mai moderne tehnologii în ceea ce privește siguranța: interfoane, camere de supraveghere, sisteme electrice, etc.
  1. De cele mai multe ori, zonele cu blocuri noi au măsuri de securitate extra, față de blocurile vechi, respectiv servicii de pază, camere de supraveghere, intrare în bloc pe bază de cartele, etc. De asemenea, complexurile rezidențiale sunt înconjurate de spații verzi amenajate și locuri de parcare.

Dacă aceste avantaje ți-au trezit interesul pentru apartamente noi, te invităm să vizitezi cele două complexuri rezidențiale marca Ideal Home: Parângului Smart Residence și Green Residence, unde vei găsi apartamente cu una, două sau trei camere, precum și apartamente tip duplex sau penthouse.

Complexul rezidențial Parângului Smart Residence este poziționat în zona de sud a Tîrgu Mureșului, iar Green Residence este situat în zona de est a orașului, două dintre cele mai frumoase zone ale orașului. Ambele complexuri sunt localizate  în apropiere de mijloacele de transport în comun, școli, grădinițe, complexuri sportive, hipermarketuri și alte galerii comerciale și unități bancare. Acestea pot fi alegerea perfectă, atât pentru cuplurile tinere, cât și pentru familiile cu copii.

Mai multe articole