fbpx Skip to content

Avantajele achiziționării unui apartament tip Duplex

Avantajele achiziționării unui apartament tip Duplex

Achiziționarea unui apartament este un pas important, pentru fiecare dintre noi, dar și o investiție pe termen lung. Alegerea tipului de apartament, de obicei, ne dă mari bătăi de cap. Apartament la parter sau la ultimul etaj, cu 2 sau cu 3 camere, penthouse sau duplex?

Un apartament tip duplex este un apartament situat pe două etaje, de regulă ultimele etaje ale clădirii, conectate printr-o scară interioară. Spațiul de locuit al unui astfel de apartament este împărțit pe cele două nivele. În general, la etajul inferior regăsim livingul, baia, bucătăria, iar la etajul superior a doua baie și dormitoarele. De asemenea, apartamentele de tip duplex, au terase mari sau balcoane, funcționale în orice sezon.

Ideal Home îți pune la dispoziție, în noul complex rezidențial Parângului Smart Residence, apartamente noi tip duplex, cu 2 și 3 camere, gândite și proiectate pentru unicitatea absolută a experienței locuirii.

Care sunt avantajele apartamentelor de tip duplex?

Spațiul.

Apartamentele de tip duplex îți oferă mai mult spațiu, față de apartamentele normale, în special la băi și bucătărie. Fiind compartimentat pe două nivele, spațiul de locuit este împărțit într-un mod mai generos, pentru fiecare cameră în parte, comparat cu apartamentele de 2 sau 3 camere, care sunt situate pe un singur nivel.

Confortul.

Un apartament de tip duplex are farmecul unei case cu etaj, astfel că livingul, camera de zi unde îți petreci majoritatea timpului, este delimitată de zona de dormit, oferindu-ți mai mult confort și intimitate.

Luminozitatea.

De regulă, camerele dintr-un apartament de tip duplex sunt dotate cu geamuri mari, care asigură lumină naturală din abundență.

Amenajarea.

Un apartament tip duplex se poate amenaja foarte ușor, luând în considerare nevoile și preferințele tale. Beneficiezi de spații de depozitare multiple, dressing, etc.

Terasa / Balconul.

În complexul Parângului Smart Residence, apartamentele tip duplex, sunt dotate cu câte două balcoane, sau un balcon și o terasă. În plus, te poți bucura de o priveliște minunată, în timp ce îți savurezi cafeaua de dimineață.

Locația.

Apartamentele de tip duplex sunt poziționate în zone centrale, aproape de punctele de interes. Parângului Smart Residence este situat în cea mai iubită zonă a orașului Tîrgu Mureș. Amplasat în zona de sud a orașului, complexul rezidențial are acces facil la mijloacele de transport în comun, de asemenea, are în apropiere școli, grădinițe, un complex sportiv, un hipermarket și alte galerii comerciale, unități bancare etc.

Comunitatea.

Apartamentele de tip duplex sunt, de regulă, situate în ansambluri rezidențiale moderne, aproape de parcuri și sunt alegerea perfectă, atât pentru tinerele cupluri, cât și pentru familiile cu copii, cu un stil de viață activ pentru care spațiul și confortul sunt importante.

Mai multe articole