fbpx Skip to content

Avantajele de a locui într-un apartament de tip Penthouse

Avantajele de a locui într-un apartament de tip Penthouse

Alegerea tipului de locuință dorit, este unul dintre cele mai complicate task-uri. Apartament sau casă, oraș sau sat, rezidențial sau nu, sunt doar câteva din posibilele alternative pe care le ai la dispoziție pe piața de imobiliare. Toate acestea au avantaje și dezavantaje, iar în multe cazuri, oamenii fac greșeala de a lua o decizie prematur.

Dacă ești o persoană care prețuiește avantajele pe care le are un apartament și nu vrei să sacrifici spațiu, atunci apartamentele de tip penthouse sunt alegerea perfectă pentru tine. Penthouse-urile sunt situate, de regulă, la ultimele etaje ale clădirilor. Sunt extrem de populare, datorită caracteristicilor moderne și luxoase, precum și a statutului pe care acestea îl oferă.

Iată doar câteva beneficii ale propriei tale case printre nori 🙂

Intimitate

Unul din bonusurile de necontestat al locuirii la ultimul etaj, este acela că ai mai multă intimitate decât în oricare alt apartament. Este mai liniștit și mai exclusivist, decât o casă la nivelul străzii, pentru că te afli la înălțime și ești ferit de zgomotele străzii. Majoritatea apartamentelor de tip penthouse au mult spațiu exterior liber: terasă, grădină exterioară, etc, motive pentru care sunt și preferate de mulți cumpărători.

Spațiu

Apartamentele de tip penthouse sunt, în general, cele mai spațioase din clădirile în care sunt situate, oferindu-ți o grămadă de spațiu cu care să te joci. Unele ocupă mai mult de un etaj, altele au spațiu cât două-trei apartamente de la parter, la un loc. Spațiul exterior este de obicei mult mai mare decât cel pe care ți-l oferă un simplu balcon de apartament, așa că poți locui la oraș, fără să faci compromisuri în ceea ce privește grădina. Acest lucru face ca penthouse-urile să fie potrivite, atât pentru familii cu copii, cât și pentru cei care vor să locuiască într-un apartament cu stil.

Locație

Locuirea într-un apartament de tip penthouse, înseamnă să locuiești în oraș, dar totuși în afara lui. Penthouse-urile îți oferă ce e mai bun din ambele situații. Ai acces la toate atracțiile și facilitățile pe care ți le oferă orașul, centre comerciale, centre culturale, etc., dar și la liniștea și calmul pe care ți-o oferă o casă. Dacă ai o viață agitată, cu o carieră care te solicită mult, e bine să știi că te poți detașa de toate acestea în momentul în care intri pe ușă, în propria ta oază, din mijlocul orașului.

Stil

Dacă îți place stilul contemporan, un apartament de lux este cu siguranță locul potrivit pentru tine. Majoritatea apartamentelor de tip penthouse sunt noi, atât ca și construcție, cât și ca amenajare interioară, așa că te poți aștepta la multă lumină naturală, priveliște spectaculară și mult spațiu deschis în interior.

Lux

A locui la ultimul etaj, se pretează ușor la un stil de viață luxos. Apartamentele de tip penthouse oferă finisări de înaltă calitate. Priveliștea este un lux care nu poate fi ignorat; foarte rar o casă în oraș, îți va oferi o asemenea panoramă atractivă.

Ideal Home oferă spre vânzare apartamente de tip penthouse, în noul complex Green Residence, situat în cartierul Livezeni. Apartamentele sunt situate la etajele superioare și sunt compuse din 3 sau 4 camere. Fiecare este dotat cu una sau două terase, care pot fi amenajate după gustul fiecăruia. Imobilele sunt situate la câteva minute de mers pe jos de supermarket-uri, școli, grădinițe, un complex sportiv, stații de autobuz, dar și de una din cele mai apreciate zone verzi împădurite ale orașului.

Pentru mai multe detalii despre apartamentele de tip penthouse, din complexul Green Residence, vizitează site-ul Ideal Home.

Mai multe articole