fbpx Skip to content

4 semne că ai găsit apartamentul potrivit pentru tine

4 semne că ai găsit apartamentul potrivit pentru tine

4 semne că ai găsit apartamentul potrivit pentru tine

 

Poate crezi că vei simți fluturași în stomac atunci când vei găsi apartamentul potrivit, dar nu se întâmplă întotdeauna așa. Unele locuințe, pur și simplu, îndeplinesc condițiile pe care ți le-ai stabilit singur, înainte de a începe căutarea.

Alteori, e mai greu să îți dai seama dacă ai găsit exact ce voiai. Data viitoare când mergi să vezi un apartament, verifică dacă îndeplinește condițiile enumerate mai jos:

  1. Este în zona în care ți-ai dorit

Multe persoane ajung să cumpere un apartament într-o zonă în care nu și-au dorit să locuiască, din diferite motive. Totuși, dacă apartamentul care îți place e și într-un cartier în care ți-ai dori să locuiești, atunci acesta poate fi un semn că ai găsit locuința potrivită!

  1. Nu ești presat să semnezi contractul

Când simți că ești presat de către proprietar să semnezi contractul cât mai repede, s-ar putea să achiziționezi ceva ce nu îți place neapărat. Pe de altă parte, când lucrurile se întâmplă natural, fără presiune, acesta este un semn bun!

  1. Are în apropiere facilitățile pe care ți le doreai

Poate vrei să locuiești lângă mijloace de transport public, să ai o cafenea aproape sau parcare proprie. Dacă apartamentul are majoritatea facilităților pe care le voiai în apropiere, s-ar putea să fie locuința pe care ți-o doreai. Nu toate apartamentele pot avea toate facilitățile pe care le dorești în apropiere, așa că fă-ți o listă cu cele pe care le consideri prioritare. Dacă le găsești pe toate, atunci ai dat de aur!

  1. E în stare foarte bună

Unele apartamente, în special cele din clădiri mai vechi, au câteodată probleme. Poate e necesar să zugrăvești pereții sau să repari ferestrele, e normal să existe câteva probleme de mentenanță.

Totuși, apartamentul trebuie să fie funcțional. Dacă vezi mucegai, probleme cu instalațiile de apă, pereți degradați sau rame de ferestre stricate, ar trebui să eviți apartamentul. Verifică robinetele. Dacă totul pare în regulă, ai găsit un loc bun pentru tine.

Mai multe articole