fbpx Skip to content

9 sfaturi simple pentru a adăuga valoare casei tale, înainte de a o vinde

9 sfaturi simple pentru a adăuga valoare casei tale, înainte de a o vinde

9 sfaturi simple pentru a adăuga valoare casei tale, înainte de a o vinde

 

Dacă ai în plan să îți vinzi casa sau apartamentul și vrei să obții cel mai bun preț, iată câteva modalități simple prin care poți adăuga valoare proprietății, fără să faci renovări costisitoare. Țelul tău e să atragi cumpărătorul perfect, acela care își poate imagina cu ușurință că locuiește în apartamentul tău. Pentru aceasta, ai nevoie doar de câteva mici îmbunătățiri, care vor garanta un impact mare la vânzare.

Așa că, dacă te-ai decis că e timpul să vinzi, ce poți face ca să crești valoarea proprietății? Iată câteva modalități, recomandate de experți.

Curățenie profesională

O curățenie generală, efectuată de profesioniști va atrage potențialii cumpărători. Pereții spălați, geamurile curățate, vor face o impresie bună. Rezultatele sunt uimitoare, iar banii vor fi bine cheltuiți.

Fă tu curățenie

Elimină toate lucrurile care nu sunt necesare, din casă. Golește și curăță dulapurile, spală pereții, ușile și șterge praful de pe rafturi și dulapuri. Petrece timp în bucătărie și baie. Dacă bugetul îți permite, rechituiește gresia și faianța, iar acestea vor arăta ca noi.

Intrarea

Intrarea oferă potențialilor clienți o previzualizare a ceea ce îi așteaptă în interior. Fă-ți casa primitoare, deoarece vrei ca cei care îți calcă pragul să simtă o conexiune emoțională, instant.

Instalează un pandantiv lumină pe hol, câteva decorațiuni pe perete și un covor primitor. Schimbările mici fac diferența. Chiar și un preș nou sau o plantă luxuriantă lângă ușa, pot schimba starea de spirit.

Simplitate

Când îți pregătești casa pentru vânzare, simplitatea este cheia. Un interior stilat, simplu este mai ușor de procesat de către potențialii cumpărători, dar asigură-te că are personalitate – câteva decorațiuni frumoase pe măsuța de cafea, inclusiv o plantă sunt necesare și suficiente.

Creează spațiu

Spațiul bine utilizat este un bun de preț și va face casa, nu doar atrăgătoare din punct de vedere estetic, dar aceasta va părea relaxată și funcțională. Creează iluzia de spațiu mai mare, prin folosirea unei scheme de culori calde per ansamblu, înlocuiește piesele masive de mobilier și renunță la lucrurile care nu îți sunt necesare.

Iluminarea

Combinația perfectă de stare de spirit și funcționalitate este vitală, atunci când prezinți casa unui potențial cumpărător.  O lumină mai slabă în intensitate va emana căldură și ambianță.

Pereții și podelele

Un strat nou de vopsea albă va lumina casa instantaneu. O pânză albă, neutră va ajuta cumpărătorii să își facă o idee despre cum ar arăta lucrurile lor în casa ta.

Rașchetează podelele și înlocuiește covoarele uzate. Aceste lucruri vor da casei tale un aer luxos și călduros. Alege culori ca bej sau gri, care se potrivesc cu orice tip de mobilier.

Detalii mici

Schimbările mici, necostisitoare, pot avea un recurs masiv. Înlocuiește mânerele de la dulapuri și folosește corpuri de iluminat mai moderne.

Adaugă stil

Există o diferență între decorarea casei pentru a locui în ea și decorarea acesteia pentru a o vinde. Casa în care locuiești reflectă stilul tău, dar atunci când o vinzi, aceasta trebuie să atragă cumpărătorul.

Mai multe articole